JE EERSTE TATTOO

 

 
Als je je eerste tattoo laat zetten krijg je waarschijnlijk te maken met veel verschillende gedachtens. Je voelt je vrolijk, nerveus , ongeduldig en zelfs een beetje opgewonden. Om je op je gemak te stellen geven we je een aantal tips zodat je weet wat je kunt verwachten.
1. Geen haast hebben, Het ontwerp is waarschijnlijk de meest belangrijke stap in het hele traject, gevolgd door waar je je tattoo laat zetten. Als je niet tevreden bent met de eerste schetsontwerpen, praat met ons. We kunnen het aanpassen en je helpen met eventuele vragen.
2. Kom eens een keer langs in onze Studio en zo kennis kunt maken ons. Op deze manier krijg je een goed gevoel of wij de juiste tattoo studio voor je zijn.
3. Doe goed onderzoek naar wat voor ontwerp je wilt en zorg voor voldoende referentie materiaal en een goede omschrijving van wat je wensen zijn. Dit gebruiken wij om ontwerp wat we speciaal voor jou maken, eventueel samen met jou.
4. Stomme vragen heb je niet dus wees niet bang om  je vraag aan ons te stellen. Wij nemen graag de tijd om ze te beantwoorden en je gerust te stellen. 
5. Bedenk goed waar je je tattoo wil laten zetten. Het zetten van je eerste tattoo is een bijzondere aangelegenheid. Daarom is het van belang  dat je erg goed nagedacht hebt, het staat er tenslotte heel je leven op.
6. Zorg goed voor jezelf! Kom niet dronken aan in de tattoo studio, zorg dat je goed gedronken ( geen alcohol !!) en gegeten hebt van tevoren. Zorg daarbij voor een goede hygiene, dat is wel zo fijn voor ons.
7.  Zorg goed voor je tattoo. Dit is iets wat je echt serieus moet nemen. Het genezen van je tattoo is net zo belangrijk als het zetten ervan.  voor  meer info over hoe je nieuwe tattoo te behandelen, de wel en niet dingen lees nazorg
 
Buienradar